Ce este si cum cumpar TRON (TRX) coin in Romania?

TRON (TRX), the next moneymaker in 2018. Asa ii spun multi experti familiari cu fenomenul monedelor virtuale.Ce este moneda TRON coin? TRON este un protocol descentralizat ce foloseste tehnologia blockchain pentru a construi un ecosistem gratuit de divertisment bazat pe continut, cu o memorie distribuita.

Folosind tehnologia blockchain si o forma descentralizata de a reda date, utilizatorii monedei TRON vor putea sa publice, stocheze si detina continut propriu. Moneda va putea fi folosita intr-o retea peer-to-peer pentru a cumpara divertisment (date, continut text/audio/video, aplicatii, jocuri, etc).

Cu o capitalizare de piata de peste 5 miliarde de dolari (trecuse de 14 miliarde la inceputul lunii ianuarie 2018) si o crestere de peste 3000% in cateva saptamani, TRON (TRX) este una din cele mai cumparate monede. Un factor al cresterii este si pretul mic pe care il are moneda (sub 1 dolar), fiind o investitie facila pentru toata lumea.

Daca doresti ca cumperi moneda virtuala TRON (TRX), trebuie sa iti faci cont pe Binance, Bit-Z sau YoBit. Acolo va trebui sa transferi Bitcoin (BTC), pe care ii poti cumpara de pe LocalBitcoins (am scris un ghid despre cum cumpar bitcoin). Poti sa investesti minim 50 RON, iar tot procesul va dura intre 30 de minute si o ora.

Niciun comentariu

Recomandarea lunii

Cum cumpar Bitcoin simplu si rapid?

Poti parcurge urmatorul ghid pentru a cumpara bitcoin (BTC) intr-un mod simplu si rapid (dureaza maxim 30 de minute). Ai nevoie de un ...

Un produs Blogger.