Ce poti face cu monedele bitcoin dupa ce le-ai cumparat?

idei bitcoin ce faci cu moneda


Daca ai cumparat bitcoini ca o investitie si speri sa faci bani rapid sau doresti sa ai un venit pasiv, ai mai multe optiuni:

1. Poti sa ii pastrezi intr-un potrofel (wallet) si sa astepti ca valoarea lor sa creasca in cateva zile, saptamani, luni sau ani. Pe bitcoin.org gasesti recomandari de wallets.

2. Poti sa cumperi alte monede virtuale (altcoins) precum Ethereum ETH, Ripple XRP, Bitcoin Cash BCH, TRON TRX si sa astepti ca valoarea acestora sa creasca. Aici ai sanse mai mari sa iti cresti investitia rapid. Monedele le poti cumpara de pe platforme precum changelly, binance, yobit, bitso.

3. Poti sa faci trading, adica vinzi bitcoin cand pretul e sus si cumperi bitcoin cand pretul e jos (se poate face asta si cu alte monede). Poti face acest lucru chiar pe aceeasi platforma de tranzactionare (vezi pasul 2, cu exceptia changelly). Aceasta varianta de a face bani din bitcoin necesita mai multa atentie si timp din partea ta.

Daca ai cumparat bitcoin doar pentru a cumpara servicii sau bunuri (legale sau ilegale), mult succes. In Romania, magazinele care lucreaza cu Netopia mobilPay accepta bitcoin (exemple: PCGarage, benzinariile Etu).

PS. Citeste acest articol pentru a vedea cum poti cumpara bitcoin rapid.

Niciun comentariu

Recomandarea lunii

Cum cumpar Bitcoin simplu si rapid?

Poti parcurge urmatorul ghid pentru a cumpara bitcoin (BTC) intr-un mod simplu si rapid (dureaza maxim 30 de minute). Ai nevoie de un ...

Un produs Blogger.