Cum cumpar Ripple XRP in 30 de minute?

Daca ai fi cumparat Ripple XRP de 100 USD pe 1 ianuarie 2017, un an mai tarziu ai fi facut 35.000 de dolari, adica o crestere de 35.000% (treizeci si cinci de mii!). Daca ai fi cumparat bitcoin, de exemplu, cresterea ar fi fost de sub 1500%.

cum cumpar ripple xrp


Ripple a devenit a doua criptomoneda a lumii in ianuarie 2018, cu o capitalizare de piata de peste 100 de miliarde de dolari. E una din cele mai bine cotate monede virtuale in acest moment, deoarece numeroase banci vor sa implementeze sau au implementat deja tehnologia Ripple.

Daca doresti sa cumperi Ripple XRP, aceasta e cea mai rapida si simpla metoda (tot procesul dureaza intre 30 de minute si o ora):

1. Iti trebuie Bitcoin (BTC) pentru a putea cumpara Ripple (XRP). Daca nu ai bitcoin, iti recomand sa cumperi de pe LocalBitcoins deoarece e simplu si rapid (citeste acest ghid despre cum cumperi bitcoin).

2. Iti faci cont pe Binance, cea mai mare platforma de tranzactionare pentru monede virtuale. De aici poti cumpara zeci de alte criptomonede.

3. Dupa ce ti-ai facut cont pe Binance, click pe "Funds" (sus in pagina) si apoi pe "Deposits Withdrawals". Vei vedea o lista cu multe monede virtuale. Cauta BTC Bitcoin si click pe "Deposit". Copiaza adresa formata din multe caractere care apare sub/langa "BTC Deposit Address".

4. La adresa pe care ai copiat-o vom trimite bitcoin, asadar ne logam pe LocalBitcoins (vezi pasul 1), unde avem bitcoin BTC. Dam click pe "Wallet" sus in pagina, iar la "Send Bitcoins" > "Receiving bitcoin address" punem adresa copiata in pasul anterior de pe Binance. La "Amount in bitcoins" introducem suma pe care dorim sa o transferam (poate fi suma trecuta la "You can send up to"). Click "Continue" si facem transferul.

Transferurile se fac de obicei in cateva minute, dar poate dura si mai mult daca reteaua este incarcata. Cand se face transferul in Binance vei primi un email si vei vedea in pagina "Deposits Withdrawals" cati bitcoini ai.

5. Pe Binance dam click sus in pagina pe "Exchange" > "Basic". Apoi, in dreapta paginii dam click pe BTC (acolo unde mai apare ETH, BNB, USDT) si cautam in lista perechea XRP/BTC. Dam click pe XRP/BTC.

6. Dupa ce se incarca pagina si graficul, ne ducem undeva in mijlocul paginii (sub grafic) si dam click pe "Market" (acolo unde e Limit - Market - Stop-Limit). Ar trebui sa vedem "Buy XRP" si balanta de BTC pe care o avem. La Amount scriem cati XRP dorim sa cumparam. Daca dam click in casuta, sistemul ne spune cati XRP ne permitem de banii pe care ii avem (de bitcoinii pe care ii avem, mai exact). Poti scrie suma sugerata de ei si apoi click pe butonul Buy XRP.

That's it, congrats! Ai cumparat primii tai ripples si participi la o revolutie in domeniul FinTech! In pagina principala pe Bitso poti vedea cati Ripple XRP ai.

Urmatorul pas e optional, dar il recomand celor care tranzactioneaza valori mari:
7. Iti faci un portofel electronic pe GateHub in care stochezi Ripples mai sigur (desi sunt siguri si pe Binance). Dupa ce iti faci cont pe GateHub si copiezi adresa din Wallet > Deposit / Receive > Ripple, mergi pe Binance la pagina "Deposits Withdrawals", cauti XRP Ripple, dai click pe "Withdrawal", pui adresa copiata, scrii suma pe care doresti sa o transferi si dai click pe "Submit". Transferul se va face aproape instant.

Pasul 7 il poti face doar daca ai minim 23 ripples in cont (numarul se poate schimba). 20 de ripples for vi un fel de deposit in portofelul tau de pe GateHub, desi lucrul acesta s-ar putea sa se schimbe odata ce creste valoarea monedei.

Update: Incepand cu data de 8 ianuarie, Binance accepta inregistrari noi, asadar am revizuit ghidul. In cazul in care nu iti poti face cont pe Binance, poti incerca Bitso (conform celor scrise mai jos).

2. Iti faci cont pe Bitso, o platforma de tranzactionare pentru monede virtuale infiintata in 2014, asadar destul de veche. Click pe "EN" sus in pagina, iar apoi pe butonul "Open Account". Dupa ce ti-ai trecut datele (inclusiv parola), click pe segmentul din stanga al paginii numit "Wallet" > butonul "I WANT BITCOINS". Daca iti apare mesajul "Registration complete!", copiaza cu copy-paste "Client ID" si verifica-ti email-ul pentru a confirma (click pe link-ul de confirmare primit pe email).

2. Acum trebuie sa te loghezi pe Bitso dand click pe Login. Logarea se face cu "Client ID" (l-ai primit si pe email) si parola pe care ai pus-o anterior. Mai avem de facut un pas pentru a putea tranzactiona in siguranta: click pe iconita cu omuletul din dreapta sus sau pe numele tau > Profile, apoi click pe "Limits" in meniul din stanga paginii. In primul segment din cele trei, dam click pe butonul "Advance to level 1" pentru a ne verifica numarul de telefon, apoi click pe "Next" daca numarul de telefon este trecut corect. Introducem codul din 6 cifre primit pe telefon (prin SMS) si dam click pe "Next".

3. Acum suntem pe pagina "Wallet" (practic, pagina principala de pe Bitso), unde dam click pe "0.00000000 BTC" si apoi pe "Fund" (pagina va avea un link de tipul /fund/bitcoin), pentru a vedea ce adresa de bitcoin avem. Copiem adresa de bitcoin formata din multe caractere care apare in pagina.

4. La adresa pe care ai copiat-o vom trimite bitcoin, asadar ne logam pe LocalBitcoins (vezi pasul 1), unde ar trebui sa avem bitcoin BTC. Dam click pe "Wallet" sus in pagina, iar la "Send Bitcoins" > "Receiving bitcoin address" punem adresa copiata in pasul anterior de pe Bitso. La "Amount in bitcoins" introducem suma pe care dorim sa o transferam (poate fi suma trecuta la "You can send up to"). Click "Continue" si facem transferul.

Transferurile se fac de obicei in cateva minute, dar poate dura si mai mult daca reteaua este incarcata. Cand se face transferul in Bitso vei primi un email si vei vedea in pagina principala (Wallet) cati bitcoini ai in acest moment.

5. Pe Bitso mergem cu cursorul sus in pagina si dam click pe "Exchange" > "Trade", apoi in partea dreapta sus a paginii (la MARKET), selectam "BTC/XRP". Acum, in mijlocul paginii (partea de sus), dam click pe "Market" - butonul de langa "Limit". In sectiunea BUY RIPPLE (XRP), la "Amount to Buy", dam click pe casuta "Amount XRP" si scriem cati XRP dorim sa cumparam. Sistemul ne spune care va fi costul, iar noi putem vedea daca ne permitem (avem balanta trecuta in partea dreapta a paginii). Dam click pe butonul "Buy".

That's it, congrats! Ai cumparat primii tai ripples. In pagina principala pe Bitso poti vedea cati Ripple XRP ai.

Urmatorul pas e optional, dar il recomand celor care tranzactioneaza valori mari:
7. Iti faci un portofel electronic pe GateHub in care stochezi Ripples mai sigur. Dupa ce iti faci cont pe GateHub si copiezi adresa din Wallet > Deposit / Receive > Ripple, mergi pe Bitso pe pagina principala, dai click pe balanta de XRP si apoi pe "Withdraw", pui adresa copiata, scrii suma pe care doresti sa o transferi in GateHub si o trimiti. Transferul se va face aproape instant.

Niciun comentariu

Recomandarea lunii

Cum cumpar Bitcoin simplu si rapid?

Poti parcurge urmatorul ghid pentru a cumpara bitcoin (BTC) intr-un mod simplu si rapid (dureaza maxim 30 de minute). Ai nevoie de un ...

Un produs Blogger.