Stirile zilei 30 ianuarie 2018: Deutsche Bank doreste reglementari, NEO va lansa The Neon Exchange, Hong Kong isi educa cetatenii despre bitcoin

stiri bitcoin monede virtuale

Deutsche Bank: "Peste 5 ani ar putea sa apara reglementari in domeniul criptomonedelor" (sursa)

Un retailer gigant de electronice din Japonia, Yamada Denki, a inceput sa accepte Bitcoin ca forma de plata in magazine (sursa), iar cel mai mare retailer online din Corea de Sud, WeMakePrice, accepta plati in 12 monede virtuale (sursa).

Preturile monedelor NEO si GAS au crescut semnificativ dupa ce au anuntat ca lucreaza la o platforma de tranzactionare descentralizata, intitulata The Neon Exchange (NEX), care va fi lansata printr-un ICO in acest an. Platforma va fi si un ecosistem prin care se pot crea tokens, ca alternativa pentru token-urile create in ecosistemul Ethereum - ERC20 (sursa).

Autoritatile din Hong Kong au lansat o campanie publica (TV, social media, outdoor advertising) de educare a cetatenilor despre riscurile asociate investitiilor in criptomonede si ICO's. (sursa)

Prodeum, o companie care a avut un ICO in aceasta luna, s-a dovedit a fi un SCAM (sursa). Mare atentie la echipa si consultanti atunci cand investiti intr-un ICO.

Zilnic iti spun cele mai importante stiri din domeniul monedelor virtuale. Aboneaza-te la newsletter pentru a primi informatii importante, stiri despre noi ICO's si free airdrops. Urmareste GhidBitcoin.ro pe Facebook.

Niciun comentariu

Recomandarea lunii

Cum cumpar Bitcoin simplu si rapid?

Poti parcurge urmatorul ghid pentru a cumpara bitcoin (BTC) intr-un mod simplu si rapid (dureaza maxim 30 de minute). Ai nevoie de un ...

Un produs Blogger.