criptomonede cu potential

5 Criptomonede cu Potential in 2021

Ce criptomomede au potential in 2021?

Zilnic apar noi criptomonede si noi proiecte revolutionare in acest domeniu, asadar ne intrebam cum aflam care criptomonede au potential. Haideti sa aflam impreuna, iar apoi sa vedem Topul Criptomonedelor in 2021.

Cum afli ce criptomonede sa cumperi? Trebuie sa ne uitam la urmatoarele caracteristici:

  1. Transparenta – Putem afla pe ce blockchain a fost construita moneda? E o companie inregistrata? Are date de contact? Are un site complet?
  2. Utilitate si seriozitate – Ce face proiectul mai exact? Cat din totalul monedelor a fost lansat pe piata? Cat de usoare de atins sunt scopurile proiectului? Este fezabil?
  3. Echipa si parteneri – Cine face parte din echipa? Putem vedea numele persoanelor si background-ul lor sau sunt persoane fictive? Ii putem gasi pe fondatori pe LinkedIn? Au parteneri cunoscuti (fonduri de investitii, institutii financiare, alte criptomonede si companii)?
  4. Marketing – Povesteste lumea despre aceasta criptomoneda? Cine scrie despre ea? Are sustinatori seriosi sau doar postaci? E disponibila pe exchanges sau doar intr-un singur loc?

Top Criptomonede 2021

Conform analizei, urmatoarele criptomonede (monede virtuale) au potential de crestere in 2021, datorita punctelor forte detaliate mai devreme. Datele referitoare la pret sunt din februarie 2021, cu actualizari in mai 2021.

top criptomonede 2021

1. Criptomoneda REEF Finance (REEF)

Reef este un sistem de operare DeFi (Finante Descentralizate) construit pe blockchain-ul Polkadot, care doreste printre altele sa faciliteze tranzactionarea pe retele multiple (cross-chain). Prin conectarea cumparatorilor si a vanzatorilor la balante de lichiditate stocate atat in platforme centralizate (CEX) cat si in platforme descentralizate (DEX), REEF este un sistem mai sigur si mai complex care poate sa ofere imprumuturi, dobanzi si alte servicii prin Reef Yield Engine.

  • Pret REEF: 0.044 $
  • Capitalizare de piata: 134 milioane $
  • Volum tranzactionat in 24 ore: 266 milioane $
  • Crestere in ultima luna: 176%
  • Crestere de la ATL: 569%

Update mai 2021: Pretul Reef este similar cu cel din februarie 2021. Grafic foarte stabil – cresterea va veni in urmatoarele luni.

2. Criptomoneda Rarible (RARI)

Rarible este cea mai revolutionara si utilizata platforma tip marketplace pentru NFT (jetoane electronice nefungibile, adica unice). Prin Rarible, utilizatorii pot sa creeze si sa vanda diverse tipuri de obiecte digitale (arta, muzica, jocuri, etc) care sunt colectionate si securizate prin blockchain. De asemenea, detinatorii Rarible pot participa activ in ecosistemul platformei si au un control destul de mare asupra viitorului criptomonedei RARI.

  • Pret RARI: 23.98 $
  • Capitalizare de piata: 20.4 milioane $
  • Volum tranzactionat in 24 ore: 44.6 milioane $
  • Crestere in ultima luna: 1176%
  • Crestere de la ATL: 7626%

Update mai 2021: Pretul Rarible este 21.5 USD. Scadere de sub 10% fata de luna februarie 2021. Pret stabil.

3. Criptomoneda Swingby (SWINGBY)

Swingby (SWINGBY) este o retea descentralizata DeFi care permite transferul de criptomonede din retele diferite fara implicarea tertilor. Cea mai importanta conexiune facuta este intre Bitcoin si ecosistemul DeFi, prin trade-ul pereche BTC (Bitcoin) – WBTC (Wrapped Bitcoin). In curand se va lansa si conexiunea intre Ethereum si ecosistemul descentralizat DeFi, prin ETH-WETH. Swingy este partener Elrond.

  • Pret Swingby: 0.713 $
  • Capitalizare de piata: 38.5 milioane $
  • Volum tranzactionat in 24 ore: 9 milioane $
  • Crestere in ultima luna: 925%
  • Crestere de la ATL: 4546%

Update mai 2021: Pretul Swingby este 0.37 USD. Scadere de 48% fata de luna februarie 2021. Scadere importanta, insa analiza este in continuare valabila pentru finalul anului (cumpara cand pretul e jos, nu cand e All Time High).

4. Criptomoneda Venus (XVS)

Venus XVS este un marketplace descentralizat (DeFi) care permite imprumutul de active digitale la cele mai mici costuri si crearea de VAI – stablecoin legat de valoarea dolarului. Venus XVS foloseste blochckain-ul Binance Smart Chain, recunoscut pentru rapiditate si pentru comisioanele extrem de mici. Ce este unic la Venus este ca nu are fondatori activi sau echipa – ecosistemul este lasat sa se dezvolte singur pe un model similar Bitcoin.

  • Pret Venus XVS: 48.03 $
  • Capitalizare de piata: 406 milioane $
  • Volum tranzactionat in 24 ore: 117 milioane $
  • Crestere in ultima luna: 1064%
  • Crestere de la ATL: 2220%

Update mai 2021: Pretul Venus este 119 USD. Crestere de 150% fata de luna februarie – foarte maire cresterea, in principal datorata faptului ca moneda este pe blockchain-ul Binance, care este pe val acum.

5. Criptomoneda Kava.io (KAVA)

KAVA este probabil cea mai simpla platforma DeFi de imprumut de criptomonede. Kava functioneaza ca o banca digitala descentralizata, unde oricine poate sa faca un depozit in criptomonede sau stablecoins si sa primeasca dobanda anuala de peste 50%. La baza, KAVA este construit pe blockchain-ul Cosmos si foloseste un sistem complex prin care asigura garantii tuturor depozitelor.

  • Pret KAVA: 4.96 $
  • Capitalizare de piata: 291.5 milioane $
  • Volum tranzactionat in 24 ore: 149 milioane $
  • Crestere in ultima luna: 133%
  • Crestere de la ATL: 1560%

Update mai 2021: pretul KAVA este 6.3 USD. Crestere 27% fata de luna februarie.

Cel mai bun moment sa cumperi criptomonede a fost acum 5 ani, iar al doilea cel mai bun moment a fost ieri.

Ghid Bitcoin – Despre criptomonede
Mentiuni importante despre top – Previziuni criptomonede 2021

I. Informatiile prezentate in acest articol nu reprezinta sfaturi de investitii. Faceti propria cercetare inainte de a face o investitie in monede virtuale.

II. In top nu au intrat Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Ripple, Uniswap sau Elrond deoarece sunt deja foarte cunoscute (Elrond doar in Romania). Topul e dedicat criptomonedelor cu care se pot face bani in 2021 (a se intelege: criptomonede cu potential de crestere mare, de peste 10 ori).

III. Criptomonedele din top sunt destul de noi, insa cu toate acestea au toate motivele sa reziste pe piata si sa cunoasca succesul de care au avut parte alte proiecte precum Ethereum, Chainlink, TRON, Chiliz, Elrond, etc. Preturile actualizate pot fi verificate pe orice comparator de criptomonede.

IV. Previziuni criptomonede: Nimeni nu poate face predictii clare. Daca ai incredere intr-o companie, investesti. Daca nu, nu. Este acelasi sistem ca la bursa (shares). Pretul mai mic sau mai mare al unei criptomonede nu inseamna mare lucru. Daca facem o investite de 500 lei intr-o criptomoneda care valoreaza 100$ sau 0.003$ aduce aceleasi rezultate daca moneda virtuala respectiva creste sau scade cu 2000% in cateva luni.

V. ATL insemna All Time Low – Pretul cel mai mic pe care l-a avut criptomoneda (opusul All Time High). O crestere mare de la cel mai mic nivel poate sugerea capacitatea criptomonedei de a reveni.

VI. Surse: Site-urile criptomonedelor (Reef, Venus, Rarible, Kava, Swingby), Binance Academy, Nomics, CoinGecko si CoinMarketCap.

VII. Intrati pe grupul nostru de Facebook si abonati-va la newsletter pentru a primi noutati de la GhidBitcoin.

Daca te intrebi cum cumperi criptomonede precum Dogecoin, Ethereum, Elrond sau diverse shitcoins (pe ultimele nu le recomandam), citeste ghidul despre cum cumpar Bitcoin.

Mult succes! Daca ti-a placut acest articol, sustine-ne cu o cafea.

Aboneaza-te la newsletter

Vei primi doar informatii esentiale despre criptomonede

One comment

  1. Pacat ca n-ai pus si Elrond in top

Leave a Reply

Sper ca informatiile despre bitcoin si alte criptomonede sa iti fie de folos. Daca ai intrebari sau sugestii, ma poti contacta.

Cele mai bune moduri de a cumpara Bitcoin sau alte monede virtuale sunt prin Binance, Kraken si Tradesilvania. Tot procesul dureaza 30 de minute, iar plata se face cu cardul sau prin transfer.